2020's Easy Money Making Strategies - Register now!


1. Who is the gold medal winner from India in 2020 Tokyo Olympics? 

Answer: Neeraj Chopra 

2. (first) Indian women shooter who won gold medal in Tokyo Paralympic games? 

Answer: Avani Lekhara 

3. which country won most medals in Tokyo olympics ? 

Answer: United states (total medals 113 ) 

4. How many medals India won in Tokyo Olympics ? 

answer: seven 

5. What is the rank of India in Tokyo Olympics ? 

Answer: 48 

6. How many Silver medals won by India in Tokyo Olympics ? 

Answer: 2 

7. who are the tokyo olympic mascots? 

Answer: Miraitowa 

8. Who is going to host the Olympics in 2024? 

Answer: Paris (France) 

9. Who is going to host the Olympics in 2028? 

Answer: Los Angeles(United States) 

10. What is the motto of 2024 Olympic Games? 

Answer: Come share 

 Important GK uestions about Vitamins

Source link

2020's Easy Money Making Strategies - Register now!